Wie zijn wij

  • MetService

    Een productintroductie, prijsuitreiking, media-event, fondsenwerving, opening van gebouw, jubileum, relatie-event: allemaal evenementen die om een professionele hand vragen. Want een onderscheidend concept en een perfecte uitvoering  dragen bij aan de reputatie van uw organisatie.
    Daarom hebben wij bij MetService oog voor zowel de wensen van u als opdrachtgever als voor de verwachtingen van uw gasten. U weet wat u wilt, wij weten wat werkt.

Frank van der Laan

Frank van der Laan

Frank van der Laan

Directeur

Frank van der Laan

MetService is in 2000 opgericht door Frank van der Laan. Hij rondde onder meer de Hoge Hotelschool/ University of Hospitality Management in Den Haag af en was tot vlak voor de start van MetService jarenlang Director of Banquet Sales in Grand Hotel Krasnapolsky. Frank heeft inmiddels vele grote en minder grote evenementen op zijn naam staan. Hij kan nog steeds genieten van alle facetten die dit vak hem biedt: van creatie tot en met de details van de uitvoer van het evenement.

In zijn vrije tijd is Frank veel buiten en maakt hij graag lange reizen. Daarnaast is hij fanatiek hardloper. In 2013 heeft hij zijn eerste marathon gelopen en dat smaakte naar meer. Inmiddels heeft hij vijf marathons gelopen, waaronder de marathon van Parijs en Valencia.