Wat doen wij?

MetService is flexibel. Zo kunt u bij ons kiezen uit verschillende formules. Gezamenlijk vormen zij een complete dienstverlening die u van eerste idee tot het afscheid van de laatste gast volledig ontzorgt. Maar de keuze is aan u.

Het concept achter uw evenement

Wie gaat u uitnodigen en wat wilt u bereiken? Met die twee sleutelvragen als leidraad ontwikkelen wij een onderscheidend concept dat een geweldige indruk achterlaat en uw gasten optimaal prikkelt tot een gewenste vervolgactie: medewerkers die met hernieuwde inspiratie hun werk oppakken, klanten die hun bestellingen plaatsen, pers die voor interessante gekapitaliseerde mediawaarde aandacht aan uw organisatie besteedt. Een event is leuk, maar het rendement telt.

Elk event verdient een perfecte voorbereiding

Ligt het definitieve plan op tafel of beschikt u zelf al over een uitgewerkt plan, dan helpen wij u graag om dit tot leven te brengen. Wij beschikken over een breed netwerk van specialisten en leveranciers, die per evenement worden geselecteerd op hun specifieke kracht. Zo blijven wij onafhankelijk en kunnen altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen aanbieden. Daarbij nemen wij u alle praktische zaken uit handen en verzorgen en bewaken de logistieke planning, budgetten, draaiboeken en plattegronden. Op vaste momenten en waar nodig ad-hoc plannen we werkbezoeken en besprekingen.

Floormanagement maakt van de dag zelf een succes

En dan het event zelf. Voor en achter de schermen moet er van alles gebeuren. De mensen van MetService zorgen er bijna onzichtbaar voor dat alles correct verloopt: de leveranciers, het programma, de techniek, de catering, de op- en afbouw. U heeft maar één aanspreekpunt, zodat u zich verder volledig kunt richten op uw gasten. Deze derde module completeert onze totale dienstverlening.