Wat anderen zeggen:

AKO werkt al lange tijd samen met MetService voor de organisatie van de jaarlijkse AKO Literatuurprijs. 
In al die jaren is de organisatie vlekkeloos verlopen en heeft Frank een grote inbreng in de totstandkoming van het programma. 
Hij is in staat om vanuit een groot netwerk niet alleen de avond perfect te organiseren, maar ook aansprekende gastsprekers/artiesten te regelen.

Sjaak Mark, Algemeen Directeur AKO B.V.

Het is bijzonder prettig samenwerken met Frank. Hij denkt actief mee, kan goed luisteren, heeft humor en oog voor verrassende acts om een evenement net dat stapje extra te geven om het onvergetelijk te maken. Feilloos weet hij alle partijen samen te brengen en aan te sturen, zodat het evenement perfect verloopt. Op MetService kan je bouwen!

Joanna van Dorp, Accountmanager Events Westergasfabriek 

Het Stibbe Museum Event in Het Scheepvaartmuseum dat we met MetService hebben neergezet was zeer geslaagd. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren: Frank denkt met je mee, staat open voor andere ideeën, last minute wijzigingen (die er toch altijd zijn), is erg professioneel in het omgaan met verschillende meningen en is op de dag zelf het aanspreekpunt waar je vertrouwen in hebt.

Vivienne Barneveld, Head of Marketing & Communications Stibbe Advocaten